Loading...
EXPERTFIX2018-04-02T14:20:18+00:00

Project Description

EXPERTFIX LAVER DIN TELEFON

Vi lever i det 21. århundrede og vi er som aldrig før meget afhængige af vores mobiltelefoner eller smartere sagt – vores smartphones. De mest populær smartphones nu til dags er nok Samsung og iPhone, hvor der næsten ikke er spor tilbage af en knap længere.

Men nogle gange kan tingene gå galt og det kan blive til et reelt problem. Derfor er Expertfix blevet grundlagt for at redde Århusianerne for deres problem med deres smartphones. Før kunne man enten betale horrible priser fra producenterne eller “prøve lykken” med et lokalt værksted, hvor personalet ikke altid er veluddannet, og delene er måske ikke af god standard – nogle gange faktisk uoriginale dele.

Expertfix har udført reparationer for tusinde smartphones og bliver ved med at udbyde en god kundeservice for sine kunder. De giver dig den højeste standard for reparation, førende kundeservice og den bedste værdi for pengene på markedet. Desuden har de 2 års garanti på deres reparationsdele.

Har du vandskader, eller virker mikrofonen ikke?

Eller måske vil din iPhone bare ikke fungere mere? Eller ved du ikke hvad der er galt med din telefon? Expertfix tilbyder reparationer til alle skader som f.eks reparation af display, skærm, touch screen, hjemme-knap, højtalere og meget mere. Expertfixs teknikere har stor erfaring med smartphones, så de kan hurtigt finde fejlen og give dig et præcist tilbud på stedet, så en hurtig, sikker og professionel reparation kan komme i gang. Diagnosticering hos Expertfix er altid gratis.

Deres specialitet er iPhone, iPad og iPod. De servicerer dog også Android-baserede instrumenter som f.eks. Samsung smartphones samt tabletter. Find de bedste priser på iPhone skærme her.

Det er heller ikke ligesom for et par år siden, hvor man ikke gad at indlevere sin smartphone til reparation, da man kunne risikere at vente i flere dage. Men nu er muligt at få lavet sin smartphone på under et døgn – faktisk under én time! Så kan du igen forenes med din smartphone og forsætte din daglig rutine. Det eneste man gør er, at smutte forbi Expertfix og indlevere sin smartphone, imens de klargør din smartphone på meget kort tid. Du behøver ikke engang at forlade butikken, du kan sagtens sidde og drikke en kop kaffe imens du venter. Derudover kræver det ingen booking eller aftale.

Hvad angår iPhone, har Experfix eksperter til at håndtere alle versioner af iPhone lige fra den første iPhone til den nyeste iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Experfix kan håndtere enhver form for smart telefon for den sags skyld. Udover den sædvanlige service og reparation af telefoner er de stolte over at løse andre problemer også. Hvis du også har en iPad eller en anden tablet, kan du også indlevere den til reparation. Du ved, at smarte telefonskærme er i stand til at knække, hvis de har et kraftigt fald. Skærmen er den vigtigste del i en smartphone. Experfix forpligter sig til at reparere revne skærme og brudte linser af alle typer smartphones. Reparation er et aspekt af deres ekspertise. Få repareret din SmartPhone hos ExpertFix.

  • Elegant hjemmeside, med billeder af telefoner og priser.

  • Søgemaskineoptimeret, for at blive rangeret bedre ved søgninger af reparation smartphone i Aarhus.

  • Linkbuilding for at øge SEO effekt.

  • Integration af Google Analytics og Maps, hvor ledelsen kan følge statistikker på besøgende.

  • Brochure og flyers som matcher designet fra hjemmesiden, og giver et professionelt førstegangsindtryk.

  • Møde med briefing omkring, hvordan virksomheden kan markedsføre sig.

  • Synlighed og kampagner på sociale medier.

“Vi får fuld administration af vores hjemmeside med SEO og linkbuilding. Det er allertiders!”

Essa Taha, Ejer

SKIFT TIL WEBHERO

Vi sørger for at udarbejde en elegant hjemmeside, og holde den opdateret for dig. Ligeledes sørger vi for at gøre dit firma synligt for nuværende- og nye kunder, ved at udarbejde dine flyers og brochure, og andet grafisk arbejde.

Vi kører også gerne dine kampagner på sociale medier.

SE PRISER
KONTAKT OS