Projekbeskrivelse

FIND DIN TRÆRNINGLEJR PÅ YAK SPORT

Tænker du på at rejse til udlandet og dyrke noget sport med din fodboldklub eller for den sags skyld med golfklubben? Men du har ingen erfaringer med hverken ophold, forplejning eller leje af baner og diverse ting – eller har du generelt inden anelse om, hvordan det skal arrangeres? Du vil desuden gerne have en uforglemmelig oplevelse med din klub med all-inclusive, der samtidig skal være til passende for budgettet, men har vanskeligheder med at arrangere selve rejsen – så er det tid til at slå til. Yak Sport har nemlig specialiseret sig indenfor træningslejre og sportsrejser til mere end 15 forskellige destinationer.

Unik fodboldtræningslejre til b.la. Antalya

Yak Sport er en af de største og unikke sportsrejsearrangører i Danmark, der tilbyder sportsrejse og træningslejr til dit behov. Yak Sport har indtil videre blandt andet Landsholdet, Brøndby IF og HB Køge fodboldklubberne på referencelisten.

Yak Sport konceptet bygger på, at de tilbyder all-Inclusive træningslejre og sportsrejser, der er skræddersyet til dine behov. Det kan nogle gange være ustruktureret at både have styr på opholdet og med hensyn til at leje en bane, og bare generelt holde styr på alle de ting, der skal til for at have en bedste sportsrejse. Men Yak Sport arrangerer hele turen. Ja nemlig – alt det du kommer i tanke om. Alle de mindste detaljer har Yak Sport styr på. Det er lige fra flybilletter med transport fra og til lufthavnen, hotel, fuld forplejning, leje af baner og diverse ting.

Blandet udvalg inden for flere sportstyper, herunder tennistræningslejr, svømmetræningslejr og golfrejser

På nuværende tidspunkt kan Yak Sport tilbyde træningslejre og sportsrejser indenfor; fodbold, tennis, svømning, håndbold og golf. Læs mere om fodboldtræningslejr.

Når man skal arrangere en rejse til udlandet, hvor alt skal være inkluderet, skal man blot klikke på deres hjemmeside, gå ind under deres tilbyd af rejser, bestille via hjemmesiden eller ringe til deres kontaktcenter. Du kan gennemse hver af spillestederne for information om sportsfaciliteter, muligheder for indkvartering til dit ophold, forskellige rejsearrangementer, datoer og priser på træningslejre, interessepunkter og fotografier af steder og faciliteter.

Uanset din evne eller atletisk disciplin, er der sikkert en tur der passer til dig, med forskellige sportsfaciliteter og udstyr til rådighed.

Uanset om du vil tage afsted med fodboldholdet eller golfklubben, eller om det er skræddersyede ture eller en forudbestemt roadtrip, vil enkeltpersoner, virksomheder, sociale grupper og sports grupper arbejde effektivt med Yak Sport for at opleve netop drømmerejsen.

Tag på træningslejr i Tyrkiet, Cypern, Spanien eller Portugal

Yak Sport har lavet et udvalg af sportslige steder i hele Europa til din træningslejr i udlandet. Steder, der er omfattet nedenfor, er bland andet Spanien, Portugal, Tyrkiet, Cypern, Kroatien, Bulgarien, Aserbajdsjan, USA, Brasilien, Dubai og mange andre lande. Så hvad enten du leder efter noget tættere på hjemmet eller længere væk, er der noget for dig.

Vi ved, at det er en svær beslutning at vælge den bedste lejr til dine behov. Har du brug for noget hjælp eller yderligere oplysning, kan du til enhver tid kontakte Yak Sport personalet her. Yak Sport giver hermed et uforpligtende tilbud og klubben betaler blot én pris.

  • Elegant hjemmeside, med billeder af hoteller og træningslejre.

  • Søgemaskineoptimeret, for at blive rangeret bedre ved søgninger af sportsrejser/træningslejre.

  • Integration af Google Analytics og Maps, hvor ledelsen kan følge statistikker på besøgende.

  • Brochure og flyers som matcher designet fra hjemmesiden, og giver et professionelt førstegangsindtryk.

  • Møde med briefing omkring, hvordan virksomheden kan markedsføre sig.

  • Synlighed og kampagner på sociale medier.

  • Logodesign udarbejdet i tidsløst design og lækkert finish.

“Et mærkværdigt stigning i salg, efter vi er begyndt at samarbejde med Webhero”

Camilla Stenhøj, Sekretær

SKIFT TIL WEBHERO

Vi sørger for at udarbejde en elegant hjemmeside, og holde den opdateret for dig. Ligeledes sørger vi for at gøre dit firma synligt for nuværende- og nye kunder, ved at udarbejde dine flyers og brochure, og andet grafisk arbejde.

Vi kører også gerne dine kampagner på sociale medier.

SE PRISER
KONTAKT OS