STÆRKE RELATIONER

Vores kerneværdier bygger på tillid og stærke relationer, hvor vi giver vores partnere de bedste produkter på markedet. Vores mål er at blive markedets fortrukne partner inden for online markedsføring, og vi udvikler os konstant for at blive de bedste til det, vi gør.

  • Hjemmeside bygget på WordPress CMS

  • SEO (Søgemaskineoptimering)

  • Integration af Google Analytics/Maps

  • Grafisk arbejde bygget med Adobe Illustrator

  • Flyers/Brochure bygget med Adobe InDesign

  • Kampagner på Sociale Medier

Vi ønsker at være dit full-service webbureau og varetage dine online opgaver, så du i stedet kan koncentrere dig om det, du er god til.

Webhero administrerer vores hjemmeside og ajourfører den. Vi får ofte udarbejdet flotte flyers og grafiske illustrationer til brug af markedsføring på sociale medier. Vi har været aldeles tilfredse med fleksibiliteten og får rigtig god kundeservice.

Erhan Kilic, Advokat Kilic

WEBBUREAU I AARHUS

Webhero er et ungt webbureau med beliggenhed i Aarhus. Vi er nogle iværksættere, som elsker det, vi laver og har derfor gjort vores hobby til erhverv. Vores mission er at kombinere elegant tidsløst design, med godt jysk håndværk og gøre det simpelt og overskueligt for vores partnere. Vi lægger høj vægt på, at virksomheder prioriterer deres eget arbejde og lader os hjælpe dem med hjemmeside, flyers, kampagner og alt det, vi er gode til.

SE MERE

KONCEPT

Vores koncept bygger på, at man betaler en fast månedlig ydelse på de services, man modtager. Til gengæld får man alt, det man behøver – lige fra hjemmeside inkluderet en webmaster til opdatering, samt grafisk arbejde ud fra ønsker og behov.

Vi vil være din WEB-superhelt.

SKIFT TIL WEBHERO

Vi sørger for at udarbejde en elegant hjemmeside og holde den opdateret for dig. Ligeledes sørger vi for at gøre dit firma synligt for nuværende og nye kunder, ved at udarbejde dine flyers og brochure og andet grafisk arbejde.

Vi kører også gerne dine kampagner på sociale medier.

SE PRISER
KONTAKT OS